Na registraci Sokolského běhu republiky máš čas jen do 24. října. Odměny tě neminou!

Na registraci Sokolského běhu republiky máš čas jen do 24. října. Odměny tě neminou!

Říjen s sebou přivál podzim a spolu s ním se blíží závody na oslavu republiky 28. října. Online registrace na letošní Sokolský běh republiky jsou otevřeny jen do 24. října, tak už více neváhej a zajisti si své místo na startovní listině této skvělé oslavy naší země pohybem - na téměř 80 místech v ČR i zahraničí se můžeš těšit na nadupaný startovní balíček i originální medaili!

Kdo s registrací na vybraný závod 5. ročníku Sokolského běhu republiky váhal, nechť zbystří a raději už neotálí. Online se totiž můžeš hlásit jen do 24. 10., tak ať to nepromeškáš! Letošní půlkulaté oslavy republiky pohybem vypuknou na říjnový státní svátek na desítkách míst v Česku i zahraničí, takže lokalit máš na výběr víc než dost.

K tomu ti i letos nadělíme bohatý startovní balíček plný užitečných věciček - nechybí látkový gymbag, nálepky na tvář, něco ke čtení i pro občerstvení.

Každý účastník kteréhokoliv závodu Sokolského běhu republiky také v cíli dostane krásnou medaili, která je letos díky autorům z 3DDen nejen originální, ale i udržitelná - vyrobená z PLA bioplastu, čili v krátké době rozložitelná v přírodě. Má tvar České republiky a barvy trikolory a neodejdou bez ní ani dětští závodníci.

Vedle medaile se můžeš těšit i na originální tričko, které lze doobjednat při registraci zde. Pražští účastníci mají triko zahrnuto ve startovním balíčku adekvátně dražšího startovného. Mnozí z vás se také mohou setkat s osobnostmi, kteří letos poběží jako ambasadoři Sokolského běhu republiky. Tak co, těšíš se? Pokud ještě registraci nemáš, udělej ji teď a pojď s námi oslavit vznik republiky tím nejlepším a nejzdravějším způsobem: pohybem!

 



Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel