Letošní medaile - originální i rozložitelná

Letošní medaile - originální i rozložitelná

Představujeme vám novou medaili, která ozdobí krk každého z vás účastníků letošního Sokolského běhu republiky! Je krásná, originální, vyrobená moderním 3D tiskem a pozor – i ekologická, protože se v přírodě rozloží bez následků. Takže pokud jste o účasti na letošních závodech doteď váhali, podívejte se, na jakou památku z oslavy 28. října pohybem se můžete těšit.

Designová medaile pro letošní ročník Sokolského běhu republiky vznikla ve spolupráci se společností 3DDen, která se specializuje na 3D tisk. Ve tvaru České republiky spojuje barvy trikolory a logo Sokolského běhu republiky. 

Kromě originality jsme při přípravě dbali i na udržitelnost: medaile je vyrobena z PLA bioplastu. Ten obsahuje biosložky, díky kterým se v přírodě rozloží beze zbytku během pouhých pár let, v průmyslovém kompostéru dokonce za pár měsíců. Samozřejmě ale budeme rádi, i když si medaili necháš na památku.

Tato krásná a originální medaile přistane na krku každému z vás, kdo se letos zúčastní některého ze závodů Sokolského běhu republiky, a to včetně dětí. Výroba jedné takové přitom není jen tak, trvá přes hodinu a na jednu včetně spony na stuhu je použito 23 gramů materiálu. Chystáme jich pro vás 8500, tak si můžete spočítat, kolik času a materiálu, naštěstí ekologického, bude potřeba! Výsledek stojí za to, nemyslíš?

Tak s registrací na svůj závod neváhej a zajisti, že ti 28. října přistane tato nádhera ve tvaru naší země na krku! Registruj se zde.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel