Oslavte vznik republiky pohybem s EPPkou

Oslavte vznik republiky pohybem s EPPkou

Historie naší země je napevno spjatá se sportem a pohybem. A kde je pohyb, tam nesmí chybět aplikace EPP od Nadace ČEZ. Funguje jednoduše! Sportujte s aplikací EPP a každý váš pohyb pak generuje body, které následně můžete přidělit vybraným charitativním projektům. Pro letošní rok v aplikaci můžete pomoci České obci sokolské, jejíž sportoviště byla poškozena během letošních ničivých povodní. Zapojit se můžete během Sokolského běhu v desítkách měst v České republice i v zahraničí a pomoci tak vrátit sportovní život do zasažených měst a obcí.

8. říjen ve znamení pomoci Sokolům ze zatopených regionů
A co je tedy naším společným cílem s Nadací ČEZ? Hlavně pomoc s odstraněním následků povodní, které způsobily škody na sokolovnách. Pak také náprava škod, obnovení provozu sokoloven a činnosti sokolských jednot v postiženém regionu tak, aby mohly co nejdříve opět sloužit široké veřejnosti.

 



Financování bude cílit na odstranění následků ničivých povodní, které zejména Moravu zasáhly v září 2024. Příspěvek bude rozdělen mezi jednotlivá sportoviště v postižené oblasti tak, aby byly schopny uvést sokolovny do provozuschopného stavu, nahradit zničené vybavení, zázemí a sportovní zařízení. Sokol přináší sport pro každého, bez rozdílu věku a příjmu. Rozvíjí tělesnou zdatnost svých členů i ostatních. Pohyb považuje za součást zdravého životního stylu. Sokol je vlastenecký v nejlepším slova smyslu. Své členy vede k lásce k rodné zemi a k úctě k duchovnímu dědictví našeho národa. Sokolové jsou aktivní při pořádání kulturních a sportovních akcí v obcích a pomáhají s rozvojem pohybových aktivit všech bez rozdílu věku. I proto je jejich rychlá obnova tak důležitá. Pojďte do toho 28. října s námi!

Pomoci pohybem, zdar, a těšíme se na viděnou!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

GENERÁLNÍ DODAVATEL

GENERÁLNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel

print-partners