Získej individuální tréninkový plán na #SBR od Davida Vaše!

Získej individuální tréninkový plán na #SBR od Davida Vaše!

Do startu 6. ročníku Sokolského běhu republiky zbývají méně než 2 týdny. Sokolský běh republiky není primárně o výsledném času v cíli, běžíme hlavně na oslavu republiky, ale co se zkusit překonat? Že jsi chtěl letos pořádně trénovat, ale nějak prostě nebyl čas nebo se ti zrovna moc nechtělo a nevíš teď, co s tím? Přesně proto tu je speciální individuální tréninkový plán na několik tréninků před Sokolským během republiky, a to přímo pod dohledem běžeckého trenéra Davida Vaše.

A jak na to?

1) Připoj se do aplikace TrainingPeaks přes tento odkaz.
2)
Projdi registračním procesem v aplikaci, nebo se přihlas (pokud už máš účet vytvořený), kompletní návod k registraci najdeš TADY.
3)
Po dokončení procesu napiš Davidovi na email trener@davidvas.cz svůj nejlepší dosažený čas na 5 kilometrů nebo jinou relevantní hodnotu.
4) David se ti obratem ozve zpět a připraví ti tréninkový plán na míru, který ti přistane přímo v aplikaci.

I přesto, že nám zbývají pouze necelé 2 týdny do samotného startu, stále se můžeš několika efektivními tréninky připravit na svůj Sokolský běh republiky. Společně si nastavíme takový trénink, který bude ušitý na míru tvé aktuální fyzické kondici,vysvětluje David Vaš.

Individuální tréninkový plán je navíc pro všechny účastníky Sokolského běhu republiky zcela zdarma. V případě jakýchkoli dotazů nebo připomínek kontaktuj přímo Davida na emailu trener@davidvas.cz nebo na telefonu +420 732 654 180.

Těšíme se na tebe na startu! A pokud stále nejsi registrovaný, vyber si svůj běh ještě dnes TADY.

 

 

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

GENERÁLNÍ DODAVATEL

GENERÁLNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel