Vyběhněte 28. října na oslavu republiky v oficiálním tričku od ALPINE PRO

Vyběhněte 28. října na oslavu republiky v oficiálním tričku od ALPINE PRO

Šestý ročník #SBR přináší novou podobu trička pro běžce, kteří se rozhodnou oslavit vznik republiky 28. října pohybem stylově. Společnost ALPINE PRO jako nový partner našeho běhu si pro všechny připravila kvalitní sportovní trička s moderní grafiku na zádech a drobnými prvky na hrudi. Na našem webu navíc pořídíš do 17. října tento stylový kousek levněji než ve volném prodeji. Také už ses do trička zamiloval/a stejně jako my?

Moderní design a kvalitní zpracování
Nová edice triček je oproti minulým rokům výjimečná nikoli jen zpracováním v modré barvě, ale také opravdu kvalitním materiálem i vizí společnosti ALPINE PRO, jak vysvětluje její majitel Václav Hrbek.Není důležité vyhrát, ale třeba se jen zúčastnit. A ještě u toho dobře vypadat. Proto jsme pro účastníky Sokolského běhu republiky připravili exkluzivní edici běžeckého trička ALPINE PRO. To je vyrobeno z funkčního rychleschnoucího materiálu, který usnadňuje sportovní výkon. Oblečení a doplňky ALPINE PRO, které používají naši sportovci, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a vycházejí z osvědčených modelů olympijských kolekcí i dalších našich výrobků sportovní řady Performance. Věříme, že si nová trička i další naše oblečení oblíbí i účastníci Sokolského běhu republiky a že budeme vzájemnou spolupráci nadále prohlubovat,” doplňuje.


Objednejte si tričko ke startovnému a ušetřete
Nejen že je nová podoba oficiálního oděvu opravdu hezká, její pořízení u nás na webu má také další výhody. Podle aktuálních čísel prodejů je vidět, že se letošní design líbí. Určitě ale prodejům pomáhá také velmi výhodná cena pro běžce. Místo 500 korun získají totiž účastníci Sokolského běhu republiky funkční tričko z limitované kolekce jen za 300 korun. Takže jestli chcete vyběhnout 28. října stylově v národních barvách, neváhejte s registrací a nákupem trička,” doplňuje Štěpán Pleskač, zástupce marketingu ALPINE PRO.

Líbí se Vám nové tričko z dílny české firmy ALPINE PRO? Nezapomeňte si jej při registraci přihodit do nákupního košíku. Ale pozor, čas máte jen do 17. října, následně už koupě trička z logistických důvodů nebude možná. Nový kousek do Vašeho šatníku na vás bude čekat spolu se startovním balíčkem na registračním stánku v místě Vámi vybraného běhu.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

GENERÁLNÍ DODAVATEL

GENERÁLNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel