O průběžné doplňování energie a dodržování pitného režimu se během #SBR postará PENNY! A to všude tam, kde se poběží

O průběžné doplňování energie a dodržování pitného režimu se během #SBR postará PENNY! A to všude tam, kde se poběží

Díky PENNY se žízně ani hladu bát nemusíš! Zajistí pro Tebe startovní balíček, občerstvovací stanice během závodu i něco k zakousnutí, až protneš cílovou pásku!

Chystáš se 28. října do Prahy? Těšit se můžeš na velký stan PENNY

Výjimečný zážitek pro své chuťové pohárky získáš, pokud dorazíš na běh v Praze. V zázemí u Tyršova domu najdeš velký stan PENNY, kde kromě ovoce a cereálních tyčinek vlastní značky Crip Crop, bude k dispozici také teplé jídlo, připravené výhradně ze surovin vlastních značek PENNY a to nejen pro běžce, ale i pro fanoušky!

„Pohyb a národní hrdost by měly být základním stavebním kamenem pro obyvatele jakékoli země.. Proto podporujeme Sokol a na Sokolském běhu republiky se staráme o občerstvení pro účastníky po celé České republice. Na běžce a fanoušky v Praze čeká velký stan PENNY s opravdu bohatým výběrem pokrmů jak jinak, než za skvělé ceny, obzvlášť když sebou budou mít naši věrnostní kartu,” dodává Vít Vojtěch, ředitel marketingu PENNY Česká republika.

 

Ať už poběžíš kdekoli, tak se na tebe 28. října těšíme a doufáme, že Ti bude chutnat. Sokolskému běhu republiky NAZDAR zdar!

 

 

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

GENERÁLNÍ DODAVATEL

GENERÁLNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel