Také v letošním roce na všechny účastníky v cíli čeká medaile z bioplastu!

Také v letošním roce na všechny účastníky v cíli čeká medaile z bioplastu!

Medaile pro všechny účastníky Sokolského běhu republiky bude znovu ve tvaru naší země. Nově ji zdobí trikolora v pravé části a znovu je z rozložitelného bioplastu PLA, který je vyroben z kukuřice a obilnin, takže je přírodní, rozložitelný a kompostovatelný. 

Designová medaile pro 6. ročník Sokolského běhu republiky vznikla opět ve spolupráci se společností 3DDEN, která se specializuje na 3D tisk. Ve tvaru České republiky spojuje barvy trikolory a logo Sokolského běhu republiky. 

Kromě originality jsme při přípravě dbali i na udržitelnost: medaile je vyrobena z PLA bioplastu. Ten obsahuje biosložky, díky kterým se v přírodě rozloží beze zbytku během pouhých pár let, v průmyslovém kompostéru dokonce za pár měsíců. Samozřejmě ale budeme rádi, když si medaili necháš na památku.

Více informací o udržitelnosti medailí 3DDEN najdeš na Udržitelnost | 3DDen.com

Tato krásná a originální medaile přistane na krku každému z vás, kdo se letos zúčastní některého ze závodů Sokolského běhu republiky, a to včetně dětí. Výroba jedné takové přitom není jen tak, trvá přes hodinu a na jednu včetně spony na stuhu je použito 23 gramů materiálu. Chystáme jich pro vás více jak 9 000, a tak si můžete spočítat, kolik času a materiálu, naštěstí ekologického, bude potřeba! Výsledek stojí za to, nemyslíš?

Tak s registrací na svůj závod neváhej a zajisti, že ti 28. října přistane tato nádhera ve tvaru naší země na krku! Registruj se zde.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

GENERÁLNÍ DODAVATEL

GENERÁLNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel

print-partners