Buďte mezi prvními, kteří ochutnají Jihočeskou nivu FIT!

Buďte mezi prvními, kteří ochutnají Jihočeskou nivu FIT!

Po pražském závodě si můžete rovnou zaběhnout do stanu Madety a ochutnat český unikát, Jihočeskou nivu FIT s pouhými 30 % tuku v sušině. Pro doplnění energie jsme připravili i další dobroty, tak se u nás nezapomeňte zastavit. Nepřehlédnete nás, hledejte žlutý stan Lipánek.

Nejen pro sokoly jsme vyvinuli Jihočeskou nivu FIT jen s 30 % tuku v sušině. Zajímavostí je, že podle mnohých odborníků by vlastně mělo být nemožné ji vyrobit, protože ušlechtilé plísni se daří v tučných sýrech. Nám se to k velkému překvapení všech povedlo, a vy ji můžete ochutnat právě na pražském běhu republiky. Je skvělá na vaření – díky tužší konzistenci se dá dobře strouhat a báječně chutná ve smetanových omáčkách. Vaření s ní je lehké a jídla ještě lehčí. 

Je libo víno a sýr?

Dokonale vyzrálou paletu chutí doplňují tučnější Jihočeské nivy s 45 a 60 % tuku v sušině, které dodají všem pokrmům bohatou chuť a krémovou texturu. Pro milovníky delikates jsme připravili Jihočeskou nivu Premium se 70 % tuku zrající 2 měsíce a sýr typu gorgonzola, Jihočeskou nivu Caesar s tříměsíčním zráním. Ty si můžete vychutnat k vínu, ideálně k vyzrálému červenému z pozdních sběrů, jako jsou Cabernet Sauvignon nebo Merlot. 

Přijďte si zamlsat a pohrát i s dětmi

Těšíme se na milovníky sladkých chutí, kteří u nás ochutnají Lipánkovu pomazánku. Vanilkovou s pravou vanilkou a čokoládovou s 60% čokoládou. A jestli budete chtít vyměnit iontový nápoj za něco chutnějšího, namícháme vám mléčný koktejl s kopicí pravé šlehačky. Děti si postaví skládačku z velkých kostek nebo procvičí trefu v hodu míčem. Vy si zatím odpočinete na plážových lehátkách. Ideální zakončení sportovního dne.

Madeta a Sokol?

Divíme se, že nápad na spolupráci nepřišel už dávno. Spojuje nás založení před více než stoletím, úcta k tradici v moderním pojetí a lidé, kteří jsou hrdí na „svou“ značku/organizaci. Proto jsme rádi, že můžeme podpořit tak skvělou akci, kterou Sokolský běh republiky podle nás je. A už se moc těšíme, až se při téměř rodinné atmosféře setkáme i s vámi. 

 

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel