Vyběhnete s EPPkou na oslavu naší země

Vyběhnete s EPPkou na oslavu naší země

Když jde o oslavu naší země pohybem, nesmí chybět aplikace EPP od Nadace ČEZ, která promění váš pohyb na dobrou věc. Princip je jednoduchý! Sportujte s aplikací EPP, každý váš pohyb pak generuje body, které následně můžete přidělit vybraným charitativním projektům.

Oslavte s námi 28. říjen pohybem a pomáháním!

V letošním roce bude před Sokolským během republiky nasazen projekt Tělocvičné jednoty Sokol Čertovka. Sokolský běh republiky, pořádaný od roku 2019, pomáhá konkrétním mladým lidem, aby mohli žít plnohodnotný aktivní život. Letos byla pro charitativní pomoc vybrána Anetka. Anetka je čtrnáctiletá slečna, která navzdory silné tupozrakosti pravého oka a složité sociální situaci rodiny bojuje o svůj sen reprezentovat Českou republiku v twirlingu. Aby se mohla dále zlepšovat, potřebuje nadstandardní trenérskou péči spojenou s rehabilitací a náročnými cviky na prostorovou orientaci. Twirlingem, druhem sportovního tance, Anetka žije a na závodech bojuje nejen se svými soupeřkami, ale hlavně sama se sebou a svým handicapem. Prohra ji vždy motivuje k další rehabilitaci a zlepšování.

Pomáhat pohybem můžete navíc hned dvakrát, pokud se zúčastníte pražského závodu. V Praze u Tyršova domu najdete ČEZ Energy zónu a kouzelné handbiky Nadace ČEZ, které umí proměnit energii na pomoc. Pomáhat se bude Nadačnímu fondu Emil. Ten vznikl v roce 2003 jako projekt Českého paralympijského výboru a po úspěšném startu se v roce 2009 stal oficiálně Nadačním fondem Emil. Zabývá se podporou mladých handicapovaných sportovců. Letos půjde pomoc na tanec na vozíku - Czech Para Dance Sport a přípravu sportovců na podzimní Mistrovství světa.

Pomoci pohybem zdar a těšíme se na viděnou!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel