Oslav republiku po boku ambasadorů!

Oslav republiku po boku ambasadorů!

K Sokolskému běhu republiky se letos připojí desítky slavných osobností, kteří s námi oslaví 28. října pohybem na mnoha závodech. Nejen v Praze, ale i v Brně nebo v Sokolově, Přerově, Lomnici nad Popelkou nebo Kačici se tak můžeš během závodů na oslavu republiky setkat s řadou nejen sportovců.

Na závody tak zve třeba vodní slalomář a jeden  z ambasadorů Sokolského běhu republiky Lukáš Rohan: „Z tras od 3 do 10 km si vybere úplně každý. Společně proběhneme těmi nejkrásnějšími místy, co v Česku máme.” V Praze kromě něj můžeš na oslavném závodě 28. října vidět třeba s paracyklistu Jiřího Ježka, herce Jakuba Koháka nebo moderátorku Lucii Výbornou. Ta v rozhovovoru pro Sokolský běh republiky říká třeba to, že v této speciální akci na říjnový státní svátek nachází podstatu sportu, což je podle ní stát se lepším člověkem.

I ostatní závody, kterých je letos jen po česku na sedmdesát, mají své ambasadory. Najdeš mezi nimi třeba slalomářku Gabrielu Satkovou nebo atletku Michaelu Hrubou v Brně, ultramaratonce Miloše Škorpila v Sokolově, tenistku Lindu Noskovou v Přerově, běžkařku Sandru Schützovou v Lomnici nad Popelkou a trenérku/blogerku Verču Preti v Kačici. Někteří závod “jen” poběží, jiní zastanou i jiné role moderátorů, představí se jako vedoucí rozcviček nebo budou u samotného startu závodů.

Každopádně budou letošní závody na oslavu republiky 28. října plné osobností, setkání a zážitků, o které nechceš přijít. Tak kde vyběhneš ty? Nech se inspirovat ambasadory a vyber si ze závodů, kde se k Sokolskému běhu republiky letos na jeho půlkulatém, pátém ročníku přidáš!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel