Uspořádejte Sokolský běh republiky a oslavte 28. října pohybem!

Uspořádejte Sokolský běh republiky a oslavte 28. října pohybem!

Také letos se na státní svátek k založení naší republiky rozběhnou sokolové z různých koutů republiky i celého světa. Budou mezi nimi i ti z vaší obce? Zorganizujte závod Sokolského běhu republiky i ve své obci a zapojte tak svou jednotu do 5. ročníku této unikátní běžecké akce, kterou společně oslavíme 28. říjen pohybem. Závodů přibývá, tak se ozvěte co nejdříve, ať se na vás ještě dostane!

Loni si atmosféru Sokolského běhu republiky užilo bezmála 7 000 běžců na 61 místech v České republice i v zahraničí, běželo se třeba i v USA či ve Švýcarsku. Letos chceme akci, která probíhá za významné podpory České obce sokolské, rozšířit na více než 70 míst za účasti alespoň 8 000 běžců. Pomozte nám oslavit vznik naší republiky pohybem v ještě větším stylu! Pořádání závodu není složité, centrální tým vám poskytne maximální podporu.


Chcete vědět více nebo se rovnou přihlásit? Návod najdete v sekci PRO ORGANIZÁTORY nebo napište na e-mail organizator@behrepubliky.cz – a nezapomeňte, že zájemců o pořádání závodu je hodně, tak neváhejte moc dlouho a co nejdříve vyplňte formulář pod tlačítkem POŘÁDAT ZÁVOD. Tak na startu, nazdar!

 

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel