Hledáme příběh, který si zaslouží pomoc

Hledáme příběh, který si zaslouží pomoc

Stává se již tradicí, že Sokolský běh republiky není jen o běhání a oslavě naší republiky, ale také o pomoci druhým. Víte o bratrovi či sestře, spolku či rodině, kteří potebují pomoc v tíživé životní situaci? Dejte nám vědět! 

V roce 2020 jsme společně s vámi pomohli bratru Jaroslavu Šenkovi, kterému v Olomouckém kraji živelná pohroma zničila dům. A protože jsme již zahájili registrace na další ročník závodu, který se bude konat na desítkách míst nejen České republiky, rozhodli jsme se, že i letos pomůžeme společně některému z bratrů či sester, kteří jsou v situaci, kdy potřebují pomoc.

Pokud kolem sebe máte člověka, rodinu či spolek, který potřebuje finančně podpořit, protože se ocitli v tíživé situaci – ať už kvůli zdraví, vládním restrikcím spojeným s onemocněním covid-19 nebo z jiného důvodu – napište nám o něm. Rádi vybraný příběh společně s běžci Sokolského běhu republiky podpoříme.

V rámci registračního formuláře na závod může každý závodník zvolit možnost, zda chce přispět či ne. Pokud ano, vybere částku v rozmezí 50–200 Kč, kterou na daný příběh věnuje. Stav letošních příspěvků na charitu můžete sledovat s sekci Charita.

Loni se díky účastníkům Sokolského běhu republiky podařilo vybrat celkem 22 800 Kč. Jako organizátoři jsme tuto částku pak zaokrouhlili na rovných 30 000 Kč. Budeme rádi, když spojíme síly i v letošním roce!

Své návrhy nám posílejte prostřednictvím tohoto formuláře nejpozději do 31. 5. 2021.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel