Finálních šest závodů Sokolského běhu republiky se běží 12. prosince

Finálních šest závodů Sokolského běhu republiky se běží 12. prosince

Praha,  České Budějovice, Milovice, Ostrava-Proskovice, Terezín a Žebrák, šest posledních a vytrvalých, kteří uskuteční Sokolský běh republiky jako oficiální závod se startem ve vlnách. Situace pro uskutečnění závodů v původním termínu 28. října nebyla příznivá a museli jsme se řídit vládními nařízeními, které oficiální závod nepovolovaly v žádné formě umožňující regulérní start.

Po měsíci a půl trpělivého vyčkávání věříme, že budeme moci na šesti místech naší země odstartovat závod, který se běží na počest vzniku samostatného Československa. Znamenalo by to, že půjde vůbec o první oficiální běžecký závod po druhé vlně koronavirových omezení. Na startu se závodníci nepotkají hromadně, vybíhat se bude ve vlnách po 40 běžcích. Na všech místech závodů budou striktně dodržována všechna nařízení i hygienická pravidla.

Časový harmonogram závodů 12. prosince:

 

otevření registrací

start dětské závody

start hlavní závod (1.vlna, další vždy po 15 min)

Praha

10.00

11.00, 11.15

12.00

České Budějovice

09.00

10.00

11.00

Milovice

10.00

11.00

12.00

Ostrava

10.00

11.00

12.00

Terezín

10.00

11.00

12.00

Žebrák

10.00

11.00

12.00

Podrobný harmonogram najdete na www.behrepubliky.cz/zavody

Online registrace na jednotlivé závody už byly ukončené, ale bude možné registrovat se přímo na místě závodů, a to na všech místech. Pokud tedy ještě nemáte své startovní číslo, ale na startu byste chtěli být, neváhejte v sobotu přijít a přihlásit se. Stále také platí, že společně s naším partnerem Generali Investments CEE máme pro zdravotníky a personál ve zdravotnických zařízeních zdarma. Stačí se prokázat na registracích prokázat zdravotnickým či jiným pracovním průkazem, který zaměstnání dokládá.

V neposlední řadě vyzýváme i ty, kteří závod s námi sice nepoběží, ale budou mít chuť se v sobotu zahýbat na čerstvém vzduchu, aby sdíleli své momentky na našich sociálních sítích (facebooku a instagramu) nebo v aplikaci pro běžce a sportovce - Strava.

Každý den bedlivě sledujeme aktuální epidemickou situaci v ČR. Jakékoliv možné změny budeme zveřejňovat na našich sociálních sítích a na webu www.behrepubliky.cz

Těšíme se s vámi v sobotu na viděnou a běhu zdar!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel