Sokolský běh republiky 2020 bude na 34 místech v Česku i USA

Sokolský běh republiky 2020 bude na 34 místech v Česku i USA

Registrace organizátorů Sokolského běhu republiky byly uzavřeny, a tak můžeme spočítat, kolik špendlíčků do mapy republiky jsme společně zapíchli:

Babice nad Svitavou, České Budějovice, Děčín, Dobříš, Choceň, Jablonec nad Nisou, Jablůnka-Pržno, Jedovnice, Kamenice, Komárov, Kroměříž, Libochovice, Lomnice nad Popelkou, Milovice, Mšené-lázně, Nížkov, Nové Město na Moravě, Okříšky, Olomouc-Nemilany, Opava, Ostrava-Proskovice, Písek, Plzeň, Praha, Proseč pod Ještědem, Prostějov, Sokolov, Syrovice, Terezín, Touškov, Zlatá Olešnice, Žebrák, Portland, Washington DC – 34 – úžasné číslo!

ANO, konečné číslo je 32 + 2 v USA! Na 34 místech se ve stejný den a ve stejný čas ozve startovní výstřel, abychom oblečení do národních barev společně navázali na sokolskou tradici z roku 1919 a společně oslavili Den vzniku samostatného československého státu.

Nechcete u toho chybět? Neváhejte a registrujte se na www.behrepublikyid.cz a nezapomeňte si objednat originální tričko. Při registraci můžete i přispět na br. Šenkovi, kterému na začátku léta velká voda odnesla dům. Na konci běhu se můžete těšit na báječnou účastnickou medaili.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel