Dřevěná medaile pro každého závodníka

Dřevěná medaile pro každého závodníka

Dřevěnou medaili v unikátním designu se stuhou z trikolory dostane každý účastník prvního ročníku Běhu republiky. Akce, která navazuje na sokolské tradice z první republiky, oslaví 101. výročí založení Československa.

 

Tisíce účastníků, kteří se k oslavě rozběhnou nejen na 12 místech České republiky, ale také na dvou v USA, tuto medaili v cíli dostanou. „Chceme tím dát najevo, že nejde ani tak o vítězství, jako o oslavu běhu samotného. Chceme zkrátka pohybem oslavit vznik naší země a podpořit národní hrdost,“ vysvětluje jeden ze strůjců projektu Marek Tesař.

Sokolská tradice, která celý závodní den bude provázet, slibuje, že právě barvy české trikolory budou spojujícím prvkem. „Bylo by skvělé, kdyby se účastníci oblékli do barev naší země. I to může podpořit jednotnou myšlenku celé akce,“ uzavírá Tesař.

Každý z účastníků, který se rozhodne na některém ze závodů k oslavě republiky vyběhnout, dostane tuhle dřevěnou krásku na krk. Vyberte si svůj závod ZDE a přihlaste se včas. Závod se koná v pondělí 28. října.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

GENERÁLNÍ DODAVATEL

GENERÁLNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel

print-partners